Winterschilder Utrecht
Specialisten

Winterschilder Utrecht

Bent u op zoek naar een winterschilder in Utrecht die iedere klus op het gebied van wandafwerking, plafonds en ander binnenschilderwerk voor u uit handen kan nemen? Dan zit u goed bij Van de Biltschilders, uw schilder in Utrecht. Door de jaren heen hebben wij ons alles op deze gebieden eigen gemaakt. Met ons professionele team kunnen wij zowel kleine klussen zoals bijvoorbeeld uw kinderkamer oppakken, als een geheel appartementencomplex of bedrijfspand.

Het is natuurlijk nog geen winter, maar wanneer uw klussen geen haast hebben kan het een goed idee zijn om te wachten tot de winter. Dit geldt natuurlijk niet voor buitenschilderwerk, maar binnenschilderwerk of behangwerk kan natuurlijk ook tijdens het winterseizoen. Het voordeel van de winterschilder is dat u het werk tegen een lager tarief kan laten uitvoeren. Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan profiteert u ook nog eens van het verlaagde btw-tarief van 9%. Zo is uw klus extra voordelig!

Winterschilder Utrecht: de mogelijkheden

Wilt u uw woning, kantoor of hotel aan de binnenkant opknappen? Dan heeft u bij winterschilder Utrecht alle mogelijkheden onder één dak. Wij sauzen niet alleen uw muren, maar kunnen deze ook latex spuiten in iedere gewenste kleur, of behangen. Van moderne print tot fotobehang, uw wensen kunnen wij realiseren. Daarnaast kunnen wij uw plafonds opknappen zodat deze er weer fris uitzien. Wanneer u niet exact weet wat u met uw woning wilt, maar u weet wel dat u het anders wilt dan zijn wij er ook voor u. Met deskundig kleuradvies kunnen wij het interieur van uw dromen verzorgen.

Wanneer u grote stukken muur wilt laten schilderen kunt u overwegen uw winterschilder Utrecht de muren met verf te laten spuiten. Latex spuiten gaat een stuk sneller dan het traditionele schilderen. Het vergt daarentegen wel veel meer afplakwerk vanwege de fijne nevel die er tijdens het spuiten ontstaat. Latex spuiten geeft op vlakke ondergronden een heel strak eindresultaat, maar het is ook goed te passen op gestructureerde muren. Door het spuiten wordt de verf gelijkmatig verspreid.

Heeft u een woning met veel kleine oppervlakten die geschilderd moeten worden, of gaat het om een enkele kamer? Dan kan winterschilder Utrecht, Van de Biltschilders uw muren beter traditioneel verven met de roller. Natuurlijk kunnen we ook uw woning behangen, met de behangsoort van uw keuze.

Winterschilder Utrecht inschakelen

Wilt u ook uw woning tijdens de koudste maanden van het jaar op laten knappen, zodat u daarna weer in een warm huis thuiskomt? Dan kunt u in Utrecht en omgeving Van de Biltschilders, winterschilder Utrecht inschakelen. Tegen een laag tarief creëren wij uw binnen paleis. Bel ons voor het maken van een afspraak op 030 – 799 27 47. Wij staan u graag te woord.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.