Warmte in de tuin
Nieuws

Letterlijk en figuurlijk warmte in de tuin

Het zonnetje is nog hard bezig om zijn plek aan de strakblauwe lucht te vinden. De zomer laat dus nog even op zich wachten. Maar dat betekent niet dat jij hoeft te wachten totdat je de tuin in kan gaan. Breng de warmte in de tuin met een vuurtafel. Hoe een vuurtafel letterlijk én figuurlijk warmte aan je tuin kan toevoegen, leggen we je hier uit.

Warmte op elk moment van de dag

Als we moeten wachten totdat moeder natuur onze tuin op heeft gewarmd, kan je nog wel even blijven wachten. Juist daarom is een vuurtafel zo geschikt. Wil je ’s ochtends in de tuin ontbijten? Of heb je in de late middag een verjaardag gepland? Zet de vuurtafel aan en je ervaart binnen no time een fijne warmte.

Daarnaast voegt een vuurtafel ook nog figuurlijk sfeer toe aan je tuin. Een vuurtafel is direct het centrale punt van je tuin, perfect voor bij je loungeset. Zet de vuurtafel aan, pak er een heerlijk hapje en drankje bij en geniet van een mooie ochtend, middag en/of avond.

Vuurtafel: stijlvol en functioneel

Naast dat een vuurtafel gewoon een hele mooie eyecatcher is, is ‘ie ook nog functioneel. Rondom de ingebouwde inbouwbrander is er nog ruimte genoeg voor je hapje en drankje. En heb je visite? Dan kan je met een RVS deksel (die je bij veel webshops meegeleverd krijgt) eenvoudig en veilig de inbouwbrander afdekken, zodat je het gehele oppervlakte van de tafel kan gebruiken.

Zelf een vuurtafel maken

Het kiezen van een vuurtafel is niet niks. Het is namelijk best een investering. En ondanks dat er voor elk budget een mooie vuurtafel te vinden is, snappen we dat de standaard vuurtafels niet altijd goed passen bij de woonstijl van je tuin. Waarom maak je eigenlijk niet zelf je vuurtafel? Met mooi steigerhout kan je vaak al een hoop kanten op en met een inbouwbrander set – een inbouwbrander, glasombouw, keramische boomstammetjes en ga zo maar door – ben jij klaar extra te gaan genieten van je tuin.

Bron foto: Vuurtafelsonline.nl

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.