online voetbal
Lifestyle

Voetbal Wedden – kies je strategie

Laat nooit de kans voorbijgaan om een strategie te gebruiken bij voetbal wedden. Strategie is voor de meeste mensen een houvast waaraan ze zich kunnen vasthouden. We zien dit naast het wedden op sport ook in het (online) casino. Het gebruiken van een strategie is niet voor niks, want je wilt toch enige zekerheid inbouwen, ondanks dat dit eigenlijk niet bestaat in de wereld van gokken. Wel hanteer je een vast stramien, van waaruit je precies weet wat je moet doen na een verloren inzet, dan wel een gewonnen inzet. Welke strategieën zijn het overwegen waard?

Voetbal wedden: verdubbelen

De verdubbelingsstrategie is simpel en doeltreffend. Deze strategie is ook wel bekend als de Martingale. Bij het verdubbelen van je inzet, in dit geval na een verloren inzet, is het vereist om voldoende geld in je bankroll te hebben. Ook moet je op zoek naar weddenschappen met min of meer dezelfde quoteringen van tenminste 2.00. Op de lange termijn ga je met deze strategie vaak wel winnen, zei het met kleine cijfers.

Proportioneel wedden

In deze strategie ga je wedden op proportionele basis. Je pakt constant 10% van je bankroll en zet hiermee in op weddenschappen van 2.00 of hoger. Let op het volgende: wanneer je verliest, dan zet je in verhouding de volgende ronde minder geld in, terwijl je bij winst in de volgende ronde juist meer geld inzet. Zo stijgt je winst eventueel harder dan je eventuele verlies. Het proportioneel wedden is daarmee een interessante optie.

Minimaal 1.60 quotering, maximaal 1.80

Een quotering van 2.00 of hoger neemt een bepaald risico met zich mee. Ga je voor meer zekerheid en wil je toch nog veel geld winnen? De quoteringen tussen de 1.60 en 1.80 geven over het algemeen een reële kans op winst, en je uitbetaling is ruim voldoende. Deze strategie neemt minder risico met zich mee, en de resultaten schijnen erg goed te zijn. 

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.