ontstoppingsbedrijf
Specialisten

Verstoppingen aanpakken met Ontstoppingsdienst Arnhem

Spoelt jouw toilet niet meer door? Sta je onder de douche en stijgt het water boven je enkels? Een verstopping levert niets dan ongemak op. Zelf ontstoppen? Je hebt geen zin en geen tijd. Kies daarom voor een snel en vakkundig ontstoppingsbedrijf: Ontstoppingsdienst Arnhem! Wat mogen wij voor je betekenen?

Ontstopping met professionele middelen

Voor het ontstoppen van je toilet, gootsteen, bad of douche gebruiken wij professionele middelen. We werken bijvoorbeeld met frezen die zeer precies afgestemd kunnen worden. Leidingen kunnen niet worden beschadigd! Ook werken wij met hoge waterdruk: het vuil wordt netjes opgelost en het spoelt meteen weg. Wat we ook doen: er komen geen chemicaliën aan te pas!

Zorgvuldige inspectie bij rioolproblemen

Het kan voorkomen dat je sanitair verstopt raakt en dat je zelf de oorzaak niet kunt achterhalen. Onze rioolexpert kan dan langskomen voor een inspectie. Zo kan hij met rioolcamera op zoek gaan naar verstoppingen of defecten in je riolering. Wordt het euvel gevonden? Dan krijg je een offerte aangeboden. Wij rekenen eerlijke prijzen en we leggen je precies uit waar je voor betaalt.

Advies in onderhoud riolering

Natuurlijk geven onze specialisten ook adviezen in het onderhoud van je riolering. Misschien moet je wat vaker spoelen met soda en heet water. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan periodiek onderhoud door onze experts. Hier kun je desgewenst een onderhoudscontract voor afsluiten. We bespreken je wensen en we zorgen voor een plan op maat. Vele tevreden woningen en bedrijven gingen je al voor!

Je riolering ontstoppen of herstellen? Bel ons!

Ontstoppingsdienst Arnhem is er voor iedereen die last heeft van rioolproblemen. Bel of mail ons en onze expert staat je graag te woord. Zitten er leidingen verstopt? Lekt de vuiligheid over je vloeren? Trekt er een rioollucht door je hele woning of bedrijf? Onze specialist komt zo snel mogelijk langs om het op te lossen. Wij staan 365 dagen per jaar voor je klaar!

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.