stucadoor professional
Specialisten

Stucen doen door een expert

Je wilt natuurlijk dat je woning er mooi uit zien. Echter is het stucen van de muren en plafond een zware klus die veel tijd en moeite in beslag neemt. Veel mensen denken eraan om het stucwerk zelf te doen, maar komen er al snel achter dat dit een zware klus is waar je geen fouten in kunt maken. Tijdens het stucen wordt er een gipslaag aangebracht op de muur die ervoor zorgt dat de muur mooi glad is. Deze oppervlakte kan na het stucen worden gebruikt als onderlaag voor behang of verf of als eindafwerking. Doordat het een moeilijke klus kan het handig zijn om het werk uit te besteden aan een stukadoor. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Wat zijn de voordelen?

Het overlaten van het stucen aan een stukadoor kent veel voordelen. Om te beginnen hebben ze simpelweg enorm veel ervaring met het werk en maken ze hierdoor geen fouten die beginners wel zouden maken. Tijdens het stucen worden veel fouten gemaakt die niet meer te herstellen zijn. Zo moet het stucproces verschillende malen worden herhaald voordat het gewenste resultaat er is. Ook is het stucwerk enorm zwaar. Een gemiddeld persoon kan niet het gehele stucproces doorlopen zonder pijn in zijn armen te krijgen. Een pauze kan niet worden genomen, omdat de gipslaag snel opdroogt. Stukadoors gaan nauwkeurig te werk en zorgen ervoor dat jouw muren en plafond er weer prachtig uitzien.

Prijs

Een van de redenen waarom mensen zelf hun muren stucen is omdat het in hun ogen kosten bespaart. Een stukadoor inhuren kost geld en niet iedereen heeft zin om hier een bepaald bedrag in te investeren. Echter is het stucwerk van stukadoors op lange termijn goedkoper. Ze doen het werk nauwkeurig, waardoor het voor een langere periode er mooi uit blijft zien.

Naast dit zien mensen tijdens het stucen dat ze niet geschikt zijn voor het werk en besluiten achteraf alsnog een stukadoor in te schakelen. Dit zorgt voor dubbele kosten waardoor de mensen uiteindelijk een flink bedrag zijn. Deze kosten kunnen worden vermijd door direct een expert in te huren,

Wil jij ook dat jouw muren en plafond er voor een lange tijd mooi uitzien? Dan zou het handig zijn om een stukadoor in te huren. Voor een stukadoor in Amsterdam of een stukadoor in Weesp kun je terecht bij Stucstunter. Deze stukadoors hebben veel ervaring en maken uw woning weer mooi!

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.