vloerkleed op maat
Nieuws

Een standaard karpet of een karpet op maat?

Bij het inrichten van je interieur denk je niet direct aan de finishing touches, maar vooral aan de meubels. Maar zodra alles eigenlijk wel staat, is het toch tijd om te kijken naar accessoires. Een leuke lamp hier, een spiegel daar, een vloerkleed hier en een vaas daar. In dit blog gaan we dieper in op verschillende karpetten en hoe je het juiste kleed voor jouw interieur shopt!

Standaard vloerkleden

Heb je al je geld uitgegeven aan een nieuwe tv of een Sonos speaker? En wil je toch wat extra warmte toevoegen door middel van een vloerkleed? Dan is een standaard kleed van bijvoorbeeld Karwei prima. Het kost je vaak tussen de 50 en 150 euro en je kan er best een aantal seizoenen mee doen. Qua kwaliteit zit je prima. Niet slecht, niet heel goed, maar gewoon prima. Pas wel even op met huisdieren. Hoogpolige vloerkleden zijn dan geen goede keuze. Dus ook als een vloerkleed je maar een paar tientjes kost. De nagels van je hond of kat kunnen flinke schade aan je vloerkleed veroorzaken.

Een vloerkleed op maat kiezen

Heb je een ruime woonkamer of juist een hele kleine? En wil je graag een karpet op maat laten maken? Dan ben je bij Karpettenkelder.nl aan het juiste adres. Hier hebben ze namelijk hon-der-den vloerkleden die vaak allemaal op maat gemaakt kunnen worden. Ze hebben ook standaard maten (wat goedkoper), maar als je echt op zoek bent naar iets unieks weet je waar je moet zijn. In hun collectie vind je veel vloerkleden van topmerken zoals Brinker Carpets, Esprit, Hamat en Interfloor.

Karpet ontwerpen?!

Ben je echt op zoek naar iets unieks? Dan kan je bij Karpettenkelder ook nog je eigen vloerkleed ontwerpen! De Nepal vloerkleden kan je helemaal naar wens samenstellen. Dus wil je graag een vloerkleed met lichtblauwe tinten? Kies je favoriete print, kies de gewenste kleuren en ga mixen & matchen tot jouw favoriete vloerkleed compleet is!

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.