proefschrift printen
Nieuws

Proefschrift printen: dit zijn je opties

Misschien staat je hoofd nu wel helemaal niet bij je proefschrift, maar bij je gezondheid. Toch komt het einde van je schoolperiode wel heel dichtbij en is het tijd om naast de finishing touch van je onderzoek ook te kijken naar de finishing touch van je document. Heb je al gekeken naar hoe je je proefschrift laat printen?

Verschillende soorten papier

Bloed, zweet, tranen en heel veel uren zijn opgegaan in je proefschrift. Dus waarom zou je dat uit laten printen op standaard A4 papier? Dat zou toch zonde zijn. Jouw werk is veel meer waard. Bij Ridderprint kan je uit veel verschillende soorten papier kiezen. Licht of juist wat zwaarder (voelt zo lekker serieus)?! Glad papier of juist wat meer structuur? En ook nog elke kleur die je je maar in kan denken. Zo kan je je proefschrift helemaal naar wens laten samenstellen.

Een goede indruk maken

Een goede indruk is ontzettend belangrijk. Dan wil je natuurlijk wel een voorblad die direct aanspreekt en laat zien waar je proefschrift over gaat, zonder te veel te onthullen. Je hoeft natuurlijk niet gelijk de resultaten van je onderzoek te verklappen. Ga je voor een opdruk, reliëf, uitgesneden delen of toch voor een toffe proefschrift lay-out die je laat ontwerpen door een designer van Ridderprint? Het kost misschien wel wat (en niet iedere student/promovendus heeft het er geld voor), maar hier ga je nog jarenlang met trots naar terugkijken.

Niet geheel onbelangrijk: de kaft

Het design is niet bepaald onbelangrijk, maar het type kaft mag ook niet vergeten worden. Ga je voor een harde kaft, zachte kaft, laat je het inbinden of wil je er juist een tof boek van maken? Door moderne technieken kan eigenlijk alles, dus maak je dromen waar. Ga ervoor!

Nog een laatste tip: denk ook na over de uitnodigingen voor je verdediging. Met zo’n prachtig gedrukt proefschrift wil je ook dat de uitnodiging een plaatje is. Eentje die je graag aan iedereen wil geven. Gewoon omdat je zo trots bent op wat je hebt neergezet.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.