Zakelijke hypotheek
Nieuws

De nieuwe zakelijke hypotheek

Voor het kopen van een woning of bedrijfspand had je vroeger altijd een bank nodig. Dit was simpelweg zo omdat je meestal een hypotheek nodig had voor de aanschaf van je bedrijfspand.

Tegenwoordig is dit niet altijd meer nodig. Dankzij websites zoals Mogelijk.nl is het nu mogelijk om als particulier geld te investeren in een bedrijfspand of huis. Mogelijk.nl brengt daardoor de particulieren die geld willen investeren en de mensen die een hypotheek zoeken bij elkaar. Dit is een fantastische combinatie want nu heb je aan de ene kant de mensen die investeren die een rendement ontvangen die hoger ligt dan de spaarrente. En aan de andere kant heb je een bedrijf of particulier die zijn bedrijf kan beginnen zonder dat de bank daarbij te pas komt. Zo betalen zij meestal minder rente dan dat zij bij de bank zouden moeten betalen. Het is dan ook wel zeker dat wij hier kunnen spreken van een win win situatie. Het kan dan ook de moeite waard zijn om de mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek te onderzoeken.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.