borduren
Nieuws

Borduren: populair tijdens deze lockdown

Dit is de derde dag van de nieuwe lockdown. En het einde is nog lang niet in zicht. Veel mensen voelen zich eenzaam, neerslachtig of niet gelukkig. Toch moeten we er met zijn allen, op afstand, het beste van zien te maken. Daarom zijn veel mensen inmiddels begonnen aan een nieuwe hobby. Puzzelen, schilderen, schrijven en.. borduren!

Het leuke aan handwerken

Schilderen, haken, breien, naaien, borduren.. Het valt allemaal onder handwerken. Het fijne aan handwerken is dat je niet afhankelijk bent van stroom, WiFi of andere factoren om jezelf te vermaken. Daarnaast zorgt handwerken bij velen voor extra creativiteit of juist de rust die ze zoeken.

Veel handwerkwinkels zien hun omzet flink stijgen. Veelal gaat het om borduurpakketten, maar ook pakketten voor Diamond Painting bijvoorbeeld.

Het voordeel van borduurpakketten

Het fijne aan borduurpakketten is dat je in één keer alles in huis hebt. In het pakket vind je namelijk de borduurstof (al dan niet voorbedrukt), de borduurgarens, borduurnaalden en een duidelijke omschrijving over hoe je de creatie kunt borduren.

Hiervoor hoef je dus maar één product aan te schaffen. Je hoeft dus niet meer alle producten los van elkaar aan te schaffen. Zo weet je ook zeker dat je geen producten mist en kun je direct aan de slag!

Je cadeau nog voor de feestdagen in huis?

Winkels hebben hun deuren helaas moeten sluiten. En doordat we massaal online bestellen, wordt het bij PostNL drukker dan ooit. Wil jij jezelf of jouw dierbaren leuke handwerkitems cadeau doen tijdens de Kerst? Als je ze nu bestelt, heb je helaas geen garantie dat het voor de feestdagen in huis is.

Vraag daarom bij een handwerkwinkel na of je de bestelling eventueel ook zou mogen ophalen. Er zijn genoeg winkels met handwerkproducten verspreid door heel Nederland. En zo support je ook de lokale ondernemers die het nu al zwaar genoeg hebben.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.