black friday shoppen
Nieuws

Black Friday: Dichterbij dan je denkt!

Wist je nog dat moment dat je de champagneglazen vulde, elkaar een nieuw jaar wenste en vervolgens buiten vuurwerk ging kijken? Het lijkt als drie maanden geleden, maar is alweer zeven (!) maanden geleden! De tijd gaat sneller dan je denkt. Knipper een keer met je ogen en het is alweer Kerst. Maar voordat het Kerst is, staan er nog veel toffe dagen op je te wachten. Wat dacht je van de Black Friday sale?!

Black Friday: wat betekent het nou?

Black friday, of netjes vertaald zwarte vrijdag, is de dag na Thanksgiving Day waarbij retailers hun producten met flinke kortingen aanbieden. Dat deden ze oorspronkelijk om aan het einde van het jaar toch nog zwarte cijfers te schrijven, maar inmiddels is het bijna een traditie te noemen dat er zulke hoge kortingen worden gegeven. En daarbij valt Thanksgiving Day en daarbij Black friday een aantal weken voor Kerst, waardoor dit hét perfecte moment is om kerstinkopen te doen!

Black Friday in Nederland

Oorspronkelijk komt Black Friday uit Amerika, maar is dankzij sociale media naar Europa ‘overgewaaid’. Steeds meer mensen (en gelukkig ook retailers) kwamen er achter dat Black Friday toch wel hele mooie kansen biedt om goedkoop producten in te slaan. Mensen die het niet breed hebben, kunnen toch de gewenste items kopen. En retailers kunnen er een heel concept omheen hangen, hun overgebleven voorraad van vorige collecties tegen dumpprijzen aanbieden en ook nog eens flink innen. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

Waar krijg je de beste deals tijdens Black Friday?

Benieuwd waar jij écht moet zijn als het eenmaal Black Friday is? In Nederland doen de grotere merken zoals Bol.com, Coolblue, Apple, Nike en niet te vergeten de MediaMarkt mee aan Black Friday. En als je echt een goede slag wil slaan, raden we je zeker aan om online of in de winkel van MediaMarkt te kijken. Maak van tevoren alvast een lijstje met de producten die je wil hebben en zorg dat je om 12 uur ’s nachts klaar zit achter je laptop, zodat jij de beste deals kan pakken, want de voorraad is ‘leeg’ voordat je je glas water naar achter kan tikken.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.