Fashion

Annette Görtz collectie 2017-2018

Net als ieder ander modemerk heeft ook de Annette Görtz kledinglijn elk seizoen weer nieuwe inbreng en trends. De moderne snijtechnieken en duidelijke lijnen vormen bij Annette Görtz de hoofdmoot. De modecollectie bestaat Italiaanse stoffen maar wordt vervaardigt in Europa. De bakermat ligt in Duitsland waar de eerste kleding werd ontworpen door Annette Görtz. Er wordt altijd de grootste waarde gehecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Deze kleding is uitermate geschikt voor vrouwen die houden van sobere tinten, zoals zwart, grijs en beige. Doordat dit kledingmerk elk seizoen weer met nieuwe looks op de markt komt, verveelt het eigenlijk nooit om de mode van Annette te dragen.

Combineren

De kledingstukken van dit befaamde merk zijn onderling heel goed te combineren. De tinten passen prima bij elkaar en wanneer je een paar goede kledingstukken koopt kun je een heel seizoen een andere uitstraling hebben. Een andere tas en weer een shawl met andere tint geven je outfit steeds weer iets vernieuwends.

Annette Görtz Collectie 2017-2018

De kledinglijn voor 2017-2018 is net zo prachtig van belijning en snit als de vorige collecties. Comfortabele kleding in mooie, rustige kleuren zullen weer veel gedragen worden door de liefhebbers van dit merk. Neem de gewatteerde donsjas, die zit heerlijk, is warm tijdens de koudste dagen en ziet er ook nog is fantastisch uit. Gevuld met 100% ganzendons en gevoerd met zachte fluwelen stof. De kleur is gebroken wit en staat geweldig op je donkere outfits.

Gebreide kleding

Kleding gemaakt van een fijn breisel zal nooit helemaal uit het modebeeld verdwijnen. Trui “Anke” heeft een comfortabele pasvorm en een aparte halslijn in de vorm van een riem. Deze pullover die fijngebreid is met een viscosemix is verkrijgbaar in twee kleuren. Een mooie donkerblauwe en een groenblauwe variant. Weer anders dan het grijs en zwart. Deze kleur is zowel voor de oudere als de jongere vrouw heerlijk draagbaar. Kijk voor nog meer inspiratie naar de collectie 2017-2018 op de website.

Matthijs houdt zich bezig met tips & tricks om het leven leuker te maken. Je leeft immers maar één keer en je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Op Datzouhandigzijn.nl helpt hij jou met een leuker en gemakkelijker leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *